Wie gaat bij mij het werk doen?

Je gaat thuis aan de slag met energiebesparing. Maar wie gaat die klus klaren? Ben je zelf handig? Of ben je op zoek naar een bedrijf uit de regio? Het energieloket biedt je een overzicht van betrouwbare bedrijven en helpt je bij het aanvragen van offertes. Pak je dit toch liever op met de buren, jouw dorp of buurt? Onder ‘doe-het-samen’ vind je hulp bij collectieve aanpakken.

Wij hebben een handig overzicht van deskundige aanbieders!

Je weet wat je wilt gaan aanpakken in huis en hoeft alleen nog maar een aanbieder te kiezen. Het liefst wil je natuurlijk kiezen tussen meerdere opties. Maar waar vind je nou deskundige bedrijven die je kunnen helpen? Wij presenteren je er een aantal. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Bekijk de bedrijven
Wij helpen je kritische vragen te stellen!

Wat moet je niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stel je aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Vraag onze folder aan
Het is tijd om knopen door te hakken!

Je hebt de offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loop je straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Vraag de checklist aan