Infoavond 15 januari 'Verduurzamen, hoe dan?'

Door initiatief: Energie Coöperatie BENG!
15
jan
15 januari |
inloop 19.00 uur |
WVT-gebouw, Talinglaan 10

Aanmelden:

Aanmelden via e-mail: [email protected]

Meer info

Veel huiseigenaren zijn al bezig. Er verschijnen zonnepanelen op het dak of er wordt nagedacht over een warmtepomp. De energietransitie kent vele uitdagingen. De zolder ontruimen om het dak te isoleren? De oude CV ketel  nog vervangen? BENG! organiseert voor de tweede maal deze brede informatieavond op 15 januari 2020 in Bilthoven.

*Informatiebijeenkomst 15 januari, WVT-gebouw, Talinglaan 10 te Bilthoven, inloop met koffie en thee: 19.00 uur, start programma 19.30 uur. Aanmelden per e-mail: [email protected].

 

“We denken nog teveel in terugverdientijden.”, zegt BENG!-Energieambassadeur Pieter Nap. Zelf denkt hij liever vanuit de klimaatopgave, het terugdringen van CO2-uitstoot en de noodzaak om verwarming zonder aardgas mogelijk te maken. “Maar natuurlijk is het mooi dat verduurzamen geen geld hoeft te kosten.  De meeste investeringen worden wel degelijk terugverdiend.”

Samen met collega Eize-Jan Bakker werkte hij aan de presentatie over de verduurzaming van de eigen woning. Het wordt een brede informatiebijeenkomst, zeker aan te bevelen als je deze materie best lastig vindt en daarom afwacht. Meer informatie: www.beng2030.nl.