Cursus Reken je Rijk

Door initiatief: Energie U
8
nov
8 november |
19:30 |
ANNE

Aanmelden:

Via [email protected] kunt u zich opgeven.

Meer info

De cursus bestaat uit 3 avonden en bedraagt €75 voor leden en €100 voor niet leden.
bijna iedere maand start er een cursus, de cursus vind plaat in ANNE Veemarktplein 41 (Jaarbeursterrein) in Utrecht. Wil je je aanmelden of heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Peter van Mondfrans, [email protected]

Data 2018: 8, 22 en 29 november
Data 2019: 8, 22 en 29 januari

Inhoud van de cursusavonden:

  1. Op het eerste avond worden u uitgedaagd om na te denken over uw wensen. Op basis hiervan stelt u een programma op. Om dit goed te kunnen doen wordt u een handreiking gedaan over de verschillende maatregelen, daarbij wordt onder andere uitgelegd wat de energiebalans is. Als ‘huiswerk’ moet u de verschillende oppervlakte en inhoud van hun woning gaan bepalen.
  2. De tweede avond wordt gebruikt om de rekentool toe te lichten. U wordt uitgelegd hoe u uw huis moet invoeren in de tool en hoe u de verschillende maatregelen kunt inpassen. Als huiswerk gaat u een aantal scenario’s uitwerken met behulp van de tool. tevens wordt u een gebruiksaanwijzing van de rekentool overhandigd. 
  3. Op de derde avond worden de verschillende scenario’s doorgesproken en krijgt u inzicht in welke maatregelen er voor uw situatie het meest voor de hand liggen.