Energie BespaarCafé 14 december

Door initiatief: EnergieRijk Houten
14
dec
Zaterdag 14 december |
10.15-14.00 |
Bibliotheek Centrum

Aanmelden:

Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen tussen 10.15 en 14.00 Heb je een vraag? mail dan naar [email protected]

Loop ook op 14 december binnen in de Bibliotheek in Houten centrum voor een gesprek met de energieambassadeur over wat jouw bezighoudt op het gebied van verduurzaming van je huis. Het EnergieBespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand van 10.15-14.00 uur voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning.

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien
kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

Let op: Nieuwe locatie en nieuwe openeningstijden!
Het EnergieBespaarCafé is open van 10.15-14.00 uur in het café-gedeelte van de Bibliotheek Houten-centrum, Onderdoor 158. Loop langs en stel ons jouw vragen, wij denken met je mee! Je herkent ons aan de banner van EnergieRijk Houten.

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.

Verhinderd? Stuur ons een mail met je vraag: [email protected] of kijk op energierijkhouten.nl