Energie BespaarCafé Houten

Door initiatief: EnergieRijk Houten
14
sep
14 september |
10.00-14.00 |
Bibliotheek centrum

Aanmelden:

Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen in de bibliotheek-centrum tussen 10.00 en 14.00. Heb je een vraag? mail dan naar [email protected]

Meer info

Loop op 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december binnen in de Bibliotheek in Houten centrum voor een gesprek met de energieambassadeur over wat jouw bezighoudt op het gebied van verduurzaming van je huis. Het EnergieBespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand van 10.00-14.00 uur voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning.

De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien
kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

Let op: Nieuwe locatie!
Het EnergieBespaarCafé is open van 10.00-14.00 uur in het café-gedeelte van de Bibliotheek Houten-centrum, Onderdoor 158. Loop langs en stel ons jouw vragen, wij denken met je mee! Je herkent ons aan de banner van EnergieRijk Houten.

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.

Verhinderd? Stuur ons een mail met je vraag: [email protected] of kijk op energierijkhouten.nl