Energiedisplay project

Door initiatief: EnergieRijk Houten
1
jun
aanmelden voor 1 juni |
Heel Houten

Aanmelden:

Ga naar de website van EnergieRijkHouten/energiedisplay-project en lees alles over de voorwaarden en de aanmelding

Meer info

Verlaag je energierekening met de energiedisplay en je slimme meter

Wil jij je bewust worden van je energieverbruik en gemakkelijk tot een paar honderd euro in een jaar besparen met behulp van de energiedisplay?

EnergieRijk Houten doet mee aan een landelijk onderzoek waarbij bewoners van Houten een jaar lang gratis een energiedisplay mogen uitproberen. Dit is een onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving en de Universiteit van Tilburg en wordt uitgevoerd met steun van de gemeentes Houten & Utrecht.

De energiedisplay haalt de meter letterlijk uit de kast. Je kunt de display in huis op een plek zetten, waar je vaak langs komt en er gemakkelijk op kunt kijken. Omdat je direct op de display ziet wat het energieverbruik is van je huishouden en of je binnen je budget blijft, kan je 5 tot 10 procent besparen op je energierekening.

Bij aanmelding doe je mee aan de pilot en geef je er toestemming voor dat voor maximaal 1,5 jaar het energieverbruik van je huishouden uitgelezen wordt voor wetenschappelijk onderzoek naar energiebesparing.

Als je je inschrijft als deelnemer aan het onderzoek is er een 1-op-2 kans dat je een jaar gratis de energiedisplay mag uitproberen. Als je niet wordt ingeloot voor het gebruik van de display kom je in de controlegroep en maak je kans op een cadeaubon t.w.v. 50 euro.

Doe je mee? Geef je op voor 1 juni want vol is vol. Het uitreiken van de displays vindt plaats voor half juli. Inschrijven kan op op de website van EnergieRijk Houten.

Hier staan ook alle relevante informatie en de voorwaarden uitgebreid omschreven.