Introductieworkshop CV-Optimalisatie

Door initiatief: EnergieRijk Houten
16
jan
16 januari |
20.00, inloop v.a. 19.45 |
Het Lokaal, Houten

Aanmelden:

graag aanmelden via [email protected]

Besparen op je verwarming? Het kan. Hoe haal je meer rendement uit je CV en radiatoren? Hoor het tijdens de introductieworkshop CV-optimalisatie en waterzijdig inregelen voor Houtenaren.

Heb je het gevoel dat sommige ruimtes in je huis warm worden terwijl andere te koud blijven? Hoor je rare geluiden uit de verwarmingsbuizen of komt er veel witte rook uit je schoorsteen? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat de instellingen van je CV-ketel niet kloppen.

Op deze avond nemen CV-optimalisatie-expert John Visser en ervaringsdeskundie Karel Frijters je mee in de interessante wereld van CV-optimalisatie en het waterzijdig inregelen van je radiatoren. Met deze maatregelen valt veel winst te behalen: winst voor je portemonnee, meer comfort in huis en het is ook nog goed voor het milieu!

Deze avond vindt plaats in Het Lokaal, een nieuwe duurzame ruimte in Houten. Een plaats om te ontmoeten en te delen, een Houtense huiskamer, voor en door bewoners van Houten. Het betreft een open activiteit, iedereen is welkom, wel vragen we je om je aan te melden zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten: [email protected]