Jouw Huis Slimmer Noordwest online

Door gemeente: Utrecht
27
mei
woensdag 27 mei |
20.00 uur |
online

Aanmelden:

Klik op onderstaande knop om je aan te melden.

Aanmelden

We leven in een bijzondere tijd waarbij we meer gebonden zijn aan huis. Wilt u weten hoe u kunt besparen op uw energierekening door uw huis behaaglijker en duurzamer te maken?

Woensdag 27 mei organiseert gemeente Utrecht een online bijeenkomst voor bewoners van de wijk Noordwest Utrecht onder de naam ‘Jouw Huis Slimmer’. Er zal speciale aandacht zijn voor woningtypen die in deze wijk veel voorkomen. U hoort over praktische oplossingen om uw huis comfortabeler te maken en over kansen om te besparen op energiekosten.

Gemeente Utrecht kan daarbij helpen met bijvoorbeeld de gratis Energiebox inclusief advies over energiebesparing, een energieadvies aan huis, subsidies of trajectbegeleiding bij uitvoering.

Onafhankelijke experts vertellen tijdens dit webinar over: isolatie, zonnepanelen, het koken op inductie en het vervangen van de verwarmingsketel. Zowel kleine als grote stappen kunnen een verschil maken. We bespreken met welke energiebesparende maatregelen u nu al aan de slag kunt gaan, of dat wachten verstandiger is.

De gemeente vertelt ook over de plannen om wijken aardgasvrij te maken, en wat dit voor u betekent. Tijdens de online bijeenkomst kunt u vragen stellen via de chat.

Datum: woensdag 27 mei

Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Aanmelden: jouwhuisslimmer.nl/webinar