Reken je rijk cursus

Door gemeente: Utrecht
5
mrt
5, 19 en 26 maart |
19.30-22.00u |
Costa Ricadeef 183

Aanmelden:

Reken je rijk!
Dé cursus voor het
verduurzamen van je woning: onder begeleiding van een adviseur wordt er een maatwerkadvies opgesteld en krijg je het gevoel en het inzicht in wat er in jouw huis het beste gedaan kan worden!

De cursus is bedoeld voor mensen met ambitieuze verbouwplannen die zelf aan hun huis willen rekenen en willen begrijpen wat er in hun huis precies gebeurt. De cursus is ook voor Energie Ambassadeurs die meer willen weten over nul op de meter, de samenhang tussen allerlei technische maatregelen en dieper de theorie in willen. De cursus bestaat uit 3 avonden en bedraagt €75,- voor leden van Energie-U en €100,- voor niet-leden.

Inhoud
1. Op de eerste avond word je uitgedaagd om na te denken over wat je precies wil. Op basis daarvan wordt er een programma opgesteld. Je krijgt ook een huiswerkopdracht mee.

2. Tijdens de tweede avond wordt de rekentool uitgelegd. Je gaat je eigen huis invoeren in de tool en kunt dan zien hoe je de verschillende maatregelen kunt inpassen. Als huiswerk ga je dan een aantal scenario’s uitwerken.

3. Op de derde avond worden de verschillende scenario’s doorgesproken en krijg je inzicht in welke maatregelen er voor jouw situatie het meest voor de hand liggen.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in via het emailadres hiernaast en tot in Gasvrij thuis!