Tweede editie Duurzame Top 100

Door gemeente: Utrechtse Heuvelrug
11
dec
11 december |
20.00 - 22.00 |
Cultuurhuis Pléiade

Aanmelden:

Aanmelden niet nodig

Meer info

De gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft de ambitie om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Om die ambitie te behalen, is een oproep gedaan aan inwoners, ondernemers en organisaties om met initiatieven te komen die een bijdrage leveren aan die ambitie. Met grote en kleine duurzame maatregelen waarmee inwoners zelf aan de slag gaan.

Duurzaam leven betekent leven met een minimale impact op het milieu, zo min mogelijk afval en met middelen die hergebruikt kunnen worden zonder schade aan levende wezens, nu en in de toekomst.

 

Duurzame Top 100 van de Utrechtse Heuvelrug

Om het leuk te maken introduceert Heuvelrug Energie de groene lijst, die is gebaseerd op de 5 minuten test en oordeel van een jury. Hoe duurzaam ben je al en op welke punten zou je nog iets kunnen verbeteren? Welke inwoner scoort goed? En hoe ziet de ‘Duurzame Top 100 van de Utrechtse Heuvelrug’; er uit en welke inwoners hebben een inspirerend verhaal? Die publiceren we, met jouw toestemming, op de website van Heuvelrug Energie en in een lokale krant.

 

Vul de vragenlijst in –> https://heuvelrugenergie.nl/duurzame-100

Test jezelf op 10 onderdelen via de bovenstaande link! Ga uit van je huidige situatie en wat je nu in de praktijk doet (en niet wat je graag zou willen doen?). Kies vervolgens de optie die het beste bij jou past. Als jouw situatie niet past bij de genoemde keuzemogelijkheden, of als je een mooi voorbeeld hebt, vul dan iets in bij ‘Wat doe ik anders’ of bij ‘Wat doe ik nog meer’.

 

Bekendmaking

De bekendmaking van de duurzame top 100 is op 11 december in Cultuurhuis Pléiade, van 20.00 tot 22.00, Inloop start om 19.30. Naast de bekendmaking zijn er ook meerdere inspirerende sprekers, mis het niet!