Duurzaam Geluk

Door gemeente: Vijfheerenlanden
28
jan
28 januari |
19.00 uur - 21.30 uur |
M.C. van Hallstraat 8

Aanmelden:

Aanmelden kan via het volgende emailadres [email protected]

“De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen.” Marcel Proust

Geluk leidt tot succes

Gelukkige mensen zijn veel succesvoller in het behalen van hun doelen. Gelukkige mensen zijn gezonder (leven wel 7 jaar langer), hebben betere relaties, werken beter samen, gedragen zich duurzamer. Daarnaast is de gelukkige werknemer ook nog productiever, minder vaak ziek en in staat om een betere kwaliteit te leveren.

Maar heb je eigenlijk wel invloed op jouw geluk? Het mooie is dat uit de wetenschap van het geluk blijkt dat het geluk van mensen voor 40% is te beïnvloeden door bewust gedrag. Is er bij jou nog ruimte voor meer geluk?

Gelukkig leven

Duurzaam Geluk levert een wetenschappelijke benadering voor een gelukkig leven. Want uit de wetenschap van geluk blijkt dat je wel degelijk invloed hebt op jouw gelukservaring. Bij Duurzaam Geluk kun je trainingen volgen voor op het werk, maar ook trainingen die van invloed zijn op jouw dagelijks leven.

Komt u ook?

Op dinsdagavond 28 januari geeft Michiel Hobbelt een workshop Duurzaam Geluk. Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur. Er is ruimte voor 15 personen. Aanmelden kan tot 21 januari. Stuur u naam, de naam van de workshop (Duurzaam Geluk) en het aantal personen naar [email protected]