GEANNULEERD: Energietafel kleine energiebesparende maatregelen - Wijk bij Duurstede

Door gemeente: Wijk Bij Duurstede
15
apr
15 april 2020 |
19:30 - 21:30 uur |
Huis van de Gemeente

Aanmelden:

Vul het onderstaande formulier in.

Meer info

Wil je thuis aan de slag met energiebesparing? Zoek je naar concrete maatregelen? Ben je benieuwd naar duurzame initiatieven in de gemeente Wijk bij Duurstede? Of heb je ervaring met energiebesparing en vind je het leuk om anderen verder te helpen? Kom dan naar de Energietafel!

Energietafel kleine energiebesparende maatregelen

In het Huis van de Gemeente Wijk bij Duurstede vindt op 15 april de tweede Energietafel plaats. Het thema is ‘kleine energiebesparende maatregelen’. Hoe u met kleine ingrepen snel en makkelijk energie bespaart in huis!

Tijdens de avond komt aan bod op wat voor manier u direct in actie kunt komen. Zo kunt u korting krijgen op het beter afstellen van uw cv-ketel en radiatoren. Dit kan veel gas besparen. Ook zijn energiecoaches van het Energieloket aanwezig om uitleg te geven wat zij voor u kunnen doen.

Door geld van het Rijk kan de gemeente inwoners helpen hun energiekosten te verlagen. Kleine maatregelen nemen in huis, helpen u met besparen. Dat is fijn voor uw portemonnee. Tegelijk draagt energiebesparing bij aan het doel van de gemeente om in 2030 energieneutraal te zijn.

Daarom nodigen we u van harte uit voor de Energietafel kleine energiebesparende maatregelen!

Waar: Huis van de Gemeente in Wijk bij Duurstede
Wanneer: op woensdag 15 april van 19.30 – 21.30 uur

Voor wie?
De Energietafel is voor alle inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek die met elkaar aan de slag willen om hun energieverbruik omlaag te brengen.

Vragen of ideeën?
Neem contact op met Marlous van Merkenstein of loop binnen bij het Energieloket aan de Steenstraat 2 in Wijk bij Duurstede
[email protected] of 0343 595635.

De Energietafel is een initiatief van gemeente Wijk bij Duurstede en de EigenWijkse Energie Coöperatie (EWEC).