Aankomende activiteiten

Activiteiten die al plaats hebben gevonden

Activiteit
Door initiatief: Klimaatneutraal IJsselstein

Energieloket

1 mei 2020 |
1
mei

In de bibliotheek bevindt zich het Energieloket. Hier kunnen inwoners van IJsselstein 2x per week terecht met vragen over het verduurzamen van hun huis. Vrijwilligers van Klimaatneutraal IJsselstein staan u te woord met kosteloos advies. Het energieloket is geopend op woensdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00. Een afspraak maken niet nodig.
Activiteit
Door initiatief: Klimaatneutraal IJsselstein

Interactieve avond over isoleren

19 maart 2020 |
19:30 |
Bibliotheek IJsselstein
19
mrt

In de bibliotheek Lek&IJssel is op donderdag 19 maart een interactieve avond over isolatie van woningen. De woondokter van Klimaatneutraal IJsselstein geeft uitleg over isoleren en wat daar bij komt kijken. Zoals het gebruik van een warmtebeeldcamera, de mogelijkheden om dak, gevel, glas en vloer te isoleren en de besparingsmogelijkheden en sub...
Activiteit
Regionale activiteit

Nationale Duurzame Huizen Route in de provincie Utrecht

2 november 2019 |
afhankelijk per woning |
in de hele provincie
2
nov

Wil je jouw huis duurzaam maken? En laat je je graag inspireren door anderen? Bezoek dan 2 of 9 november een duurzaam huis bij jou in de buurt tijdens de Duurzame Huizen Route!
Activiteit
Door initiatief: Energie Coöperatie E-Lekstroom U.a.

Ons nieuwste project is gebaseerd op de coöperatiegedachte. Wij willen graag delen met individuele inwoners en bedrijven in Nieuwegein., IJsselstein en Vijfheerenlanden. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende duurzaamheidsoplossingen. Op basis van een aantal benchmarks hebben een compleet programma ontwikkeld voor elke huis...
Bekijk het verslag
Activiteit
Regionale activiteit

Uitnodiging VvE training: energie besparen en opwekken

30 oktober 2018 |
19.30 - 21.30 |
Nieuwegein & Zeist
30
okt

Training op 30 oktober en 20 november voor Verenigingen van Eigenaren uit de gemeenten Zeist, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug en Nieuwegein over energiebesparing en duurzame energieopwekking.