Training en gebruik warmtecamera

Donderdag 1 en 8 februari

De warmtecamera is een geweldig middel om inzicht te krijgen in de kansen voor energiebesparing. Daarom krijg je een training van twee avonden om hiermee om te leren gaan. Let op: deze cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Indien de praktijkgroep te groot wordt, komt er een extra groep bij (zie reservedatum).

1 februari: theorie
Op de eerste avond leer je over de theorie van de warmtescan. Je leert wat er komt kijken bij het maken van een warmtebeeld en hoe je dit beeld uiteindelijk kunt beoordelen. Waar liggen de grenzen van de beoordeling en is het absoluut waar wat ik meet? Daarnaast zal er een instructie van de bediening van de camera’s plaatsvinden.

8 februari: praktijk 
De tweede avond is een praktijkavond waarbij je de gelegenheid krijgt zelf een warmtescan te maken. Deze training is afhankelijk van de temperatuur. Indien het koud genoeg is zullen er warmtefoto’s gemaakt worden. Indien dit niet het geval is zullen foto’s die al eerder gemaakt zijn benut worden om met elkaar te leren hoe ze geanalyseerd kunnen worden.

Het is de bedoeling dat je bij beide avonden aanwezig bent. Deelname aan deze training is gratis voor lokale initiatieven.

Praktische informatie

Datum: 1 februari 2024 (theorie),  8 februari (praktijk)
Tijd: 19.30 – 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
Trainer: Ad Kwak, Energie-U
Locatie: SDG Hub, Stationsplein 16, 3818 LE Amersfoort

Informatie

Donderdag 1 en 8 februari

19.30 - 21.30 uur

Amersfoort, SDG Hub

https://spits-online.com/website/6537a6b83942fk9QMLOtSXaG9uVPpQ9ow