Chat with us, powered by LiveChat

Training Energieklussers

Donderdag 6 april

Wat ga je doen?
Als energieklusser kom je op afspraak bij de mensen thuis en zet samen met hen de eerste stappen om hun huis duurzamer te maken. Je legt contact, geeft advies en draait bijvoorbeeld ledlampen in of plaatst tochtstrips. In deze coachende functie kun je voor mensen het verschil maken.

Wat verwachten wij van je?
Je bent enthousiast, vriendelijk en gaat graag en zonder vooroordelen het gesprek aan met mensen. Handig zijn is een pre, maar niet noodzakelijk; zelfstandig kunnen werken en het kunnen omgaan met flexibele werktijden wel. En: je vindt het leuk om mee te helpen om je buurt een beetje duurzamer te maken.

Wat bieden wij?
Als je nog niet bent aangesloten bij een lokaal energie-initiatief dan kunnen wij je koppelen aan een bestaand initiatief in jouw buurt, zie hier de meer dan 100 groepen in de provincie.

Je wordt dan onderdeel van een leuk team in een enthousiast lokaal initiatief van bewoners, waarin je begeleid wordt om zelfstandig je klus te doen. De tijden dat je aan de slag gaat zijn flexibel en afhankelijk van je beschikbaarheid.

Heb je nog geen basistraining gevolgd? Kijk hier voor meer informatie.

Informatie

Donderdag 6 april

19.00 - 22.00 uur

Utrecht, de Kargadoor

https://spits-online.com/website/63f61f2044bdeWqL5tA2BNudeTKRUDMIP