Chat with us, powered by LiveChat

Training warmtecamera

Dinsdag 1 en 15 november

Natuur- en Milieufederatie Utrecht organiseert een workshop voor energieambassadeurs en andere geïnteresseerden over het gebruik van de warmtecamera.

De warmtecamera is een geweldig middel om inzicht te krijgen in de kansen voor energiebesparing. We bieden daarom een training van twee avonden aan om hiermee om te leren gaan. Trainer: Ad Kwak, Energie-U

Voor: Energieambassadeurs / Bewoners die hun buren willen helpen met besparen

1 november
Op de eerste avond leert u over de theorie van de warmtescan. U leert wat er komt kijken bij het maken van een warmtebeeld en hoe u dit beeld uiteindelijk kunt beoordelen. Waar liggen de grenzen van de beoordeling en is het absoluut waar wat ik meet? Daarnaast zal er een instructie van de bediening van de camera’s plaatsvinden.

15 november
De tweede avond is een praktijkavond waarbij je de gelegenheid krijgt zelf een warmtescan te maken. Deze training is afhankelijk van de temperatuur. Indien het koud genoeg is zullen er warmtefoto’s gemaakt worden. Indien dit niet het geval is zullen foto’s die al eerder gemaakt zijn benut worden om met elkaar te leren hoe ze geanalyseerd kunnen worden.

Inschrijven voor de eerste avond betekent ook meedoen aan de tweede gezien het complementaire karakter van de avonden.

Deelname aan deze training is gratis voor lokale initiatieven binnen de regio Utrecht.

Informatie

Dinsdag 1 en 15 november

19.30 uur

Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht

https://www.nmu.nl/project/training-warmtecamera-november-2022/