Hoe kan ik thuis energie en geld besparen?

Wat past bij jouw huis en jouw portemonnee? Ga je voor isolatie, HR++ glas of toch voor zonnepanelen? Om hier achter te komen bieden wij je vrijblijvend energieadvies. Met onze gratis quickscan krijg je snel online inzicht, maar je kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies aan huis. Dat is vooral voor VvE’s en monumenten een verstandige keuze! Of wil je graag weten of je met je bestaande CV-installatie eenvoudig energie kan besparen? Lees dan meer over CV-optimalisatie.

Gratis online energieadvies met de quickscan!

Neem jouw huis onder de loep met onze quickscan! Na ongeveer 10 vragen over jouw huis, vertellen wij je welke energiebesparende maatregelen bij jouw specifieke woonsituatie passen. Ook geven wij een indicatie van de kosten & baten en laten wij zien welk nieuwe energielabel je kunt halen!

Doe de quickscan
Laat een gecertificeerd adviseur langskomen!

Onze online quickscan is een eerste en globale scan van jouw huis. Is jouw huis een huurhuis, monument of onderdeel van een VvE? Heeft jouw huis vocht- of ventilatieproblemen? Dan is persoonlijk advies een aanrader, want dat biedt maatwerk! Of voel je je niet zeker genoeg om zelf te kiezen en wil je begeleid worden bij de uitvoering? Twijfel niet. Ook dan is persoonlijk advies een slimme zet!

Meer informatie
Zet energiebesparing op de agenda!

Is jouw woning onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Ook dan valt er vaak een flinke energiewinst te behalen. Je kunt met jouw VvE ervoor kiezen om te sparen voor duurzame investeringen zoals zonnepanelen of isolatie. Wij hebben een handig stappenplan voor je gemaakt!

Vraag informatie aan
Krijg het warm met de warmtescan!

Zit jij niet graag in dat hoekje van de kamer, omdat het daar maar niet warm wilt worden? Door de warmtescan ontdek jij waar er onnodig veel warmte ontsnapt uit jouw huis!

Meer informatie
Overal in huis lekker warm!

Draai jij ook wel eens de thermostaat hoger, omdat de kamer waar je in zit toch niet echt warm wordt? Gevolg: in een andere kamer wordt het veel te warm! CV-optimalisatie kan een oplossing zijn, zodat je in elke kamer van je huis comfortabel en warm kan zitten.

Meer informatie

Vind een ambassadeur in jouw gemeente

cvoptimalisatie
dakisolatie
dubbelglas
energieadvies
energieneutraal
muurisolatie
verlichting
verwarming
vloerisolatie
warmtepomp
warmtescan
zonneboiler
zonnepanelen
Arnold Takens
Arnold is bereikbaar op emailadres [email protected]
Elke Rabé
Specialisme: tiny houses; woont in een tiny house in Westbroek. Elke is bereikbaar op emailadres [email protected]
Frans ter Braake
Frans is bereikbaar op emailadres [email protected]
Gerhard Hof
Gerhard is bereikbaar op emailadres [email protected]
Jan van Dijk
Zijn specialisme is duurzame renovatie van bestaande woningen waarbij o.a. waar mogelijk (extra) energiebesparing door isolatie direct wordt meegenomen. Jan is bereikbaar op emailadres [email protected]
Martine Kruiswijk
Martine is bereikbaar op emailadres [email protected]
Nol Herfkens
Naast energieambassadeur is Nol ook bestuurder van de lokale energiecooperatie 2030.nu (zie 2030.nu) en actief met het opzetten van zonnedaken (postcoderoos projecten). Nol is bereikbaar op emailadres [email protected]
Pieter Paul
Pieter is bereikbaar op emailadres [email protected]
Ralph van Elburg
Ralph is bereikbaar op emailadres [email protected]
Rik Peeters
Coordinator energieambassadeurs Stichtse Vecht. Rik is bereikbaar op emailadres [email protected]
Bouke van der Spoel
Ik ben een aantal jaar actief bij vereniging Energie-U en geef energie-advies via de bespaarbieb. Voor een gesprek over zonnepanelen kan je bij mij terecht, met vragen over andere duurzame onderwerpen weet ik wie in Utrecht daar meer over weet en kan ik je doorverwijzen.
CV-optimalisatieteam
Komt er witte damp uit je schoorsteen? Is het niet lekker warm in huis? Met CV-optimalisatie en het waterzijdig inregelen van je radiatoren kun je tot 20% gas per jaar besparen. Het CV-optimalisatieteam komt bij je thuis om je hierbij te adviseren. Zie ook ons filmpje op www.dehoevenenergie.nl.
Warmtescanteam
Het Warmtescanteam komt bij je thuis om van de buitenkant van je woning foto's te maken met een speciale thermische camera. Dit kan alleen 's avonds bij temperaturen onder de 5 graden C , droog en bewolkt weer. Deze opnames worden in een rapport verwerkt. Kosten zijn €20. Aanmelden via onze site.
Jij
Heb je affiniteit met energie besparing en of opwekking en lijkt je het leuk om als energie ambassadeur mee te doen bij Energie-N meld je dan aan via ons mailadres. Kennis van en ervaring met een van bovenstaande gebieden is een pre maar we helpen je ook deze te vergaren.
Jos Elberse
Is al meer dan 25 jaar bezig met energiebesparende en energie-opwekkende voorzieningen binnen zijn eigen architectenpraktijk. Hij wil met zijn opgedane kennis graag een bijdrage leveren aan het verduurzamen van particuliere woningen, VvE-complexen en bedrijfsgebouwen in Nieuwegein en omgeving.
Maarten Uiterwijk
Heeft zijn werkzame leven in de installatietechniek gewerkt, vooral met ontwerpen en renoveren van verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties en wil zijn kennis inzetten voor een duurzamere leefomgeving.
Martien Scheepers
is beginnend Energie Ambassadeur. Heeft privé ervaring met zonnepanelen en energiebesparing in de eigen woning. Op andere gebieden wordt ervaring opgedaan en kennis vergaard. Waar nodig weet hij de benodigde informatie te vinden. Wil bijdragen aan een duurzamere woonomgeving.
Martin Zwaneveld
heeft ervaring in de koeltechniek, klimaattechniek en gebouw automatisering. Privé heb ik ervaring met zonnepanelen, energie efficiëntie en domotica. Met deze achtergrond zet ik me graag in voor energie efficiënte en toekomstbestendige technieken.
Paul Triepels
Paul is als bestuurslid van Stichting Samen Duurzaam Nieuwegein aan spreekpunt voor de activiteiten van Energie-N. Hij wil met enthousiasme, ervaring en kennis bijdragen aan een duurzamer Nieuwegein.
Pieter Walraad
Zijn ervaring als architect met de verbouwing van zijn eigen woning & praktijk tot Nul-op-de-meter project, maakt dat hij goed kan meedenken met bewoners over duurzame energiebesparende maatregelen. Zijn nuchtere blik en heldere overzicht zorgen voor nuttige adviezen.
Roel van den Bosch
Roel vindt zichzelf (nog) geen adviseur op de verschillende vakgebieden maar weet de kennis wel voor u te vinden.
Projectleider Rianne Bakker
Wil je aan de slag met je huis? Heb je offertes liggen? Heb je geen idee waar je moet beginnen? In Utrecht hebben we 90 EnergieAmbassadeurs die kunnen helpen. Mail me en ik help je aan een EnergieAmbassadeur. [email protected]
Alex en Mieke isoleerden hun 50er jaren huis
Wij wonen in het Schilderskwartier. Ons huis hebben wij helemaal geïsoleerd. Met onze zonnepanelen wekken we volledig onze stroom op. En we hebben een plan voor als onze CV ketel het begeeft. Tevens zijn wij de initiatiefnemers van Energiegroep Woerden. Zie [email protected]