Energiepaleis – Jouw Huis Slimmer Energiepaleis | Jouw Huis Slimmer

Energiepaleis

Gildstraat 134
3572ES Utrecht

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Energiepaleis is gespecialiseerd in het duurzaam verbeteren van bestaande woningen voor particulieren. Of het nu gaat om monumenten of Vinexwoningen, wij komen met samenhangende oplossingen passend bij uw wensen en binnen de lokale omstandigheden. Onze onafhankelijke adviezen zijn helder, compleet en haalbaar.
Bij ons staat u, de eigenaar-bewoner, centraal en u behoudt de regie. Wij ondersteunen bij het maken van een integraal plan voor isolatie, ventilatie, verwarming en/of gebruik van zonne-energie. Bij grotere of complexe projecten helpen we bij de uitwerking daarvan, het vinden van de juiste leveranciers of de begeleiding bij de uitvoering. Altijd met het eindresultaat in beeld. Onze werkwijze levert resultaat, binnen budget en tijd, in één keer of stapsgewijs.
Wie wij zijn? Een lokaal bedrijf met ervaren mensen, een breed netwerk en een gedeelde missie.

Neem contact op met Energiepaleis

Je gegevens sturen we door naar Energiepaleis. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.

Beoordelingen

12 februari 2020

Grondig doorspreken van de bevindingen; snelle levering van een zeer hanteerbaar rapport.