Jouw Huis Slimmer Jouw Huis Slimmer

GNC Duurzaam

ir Lelystraat 1a
4251 LS Werkendam

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Leverancier en installateur op het gebied van duurzame betaalbare verwarmingsoplossingen voor cv en tapwater.

Neem contact op met GNC Duurzaam

Je gegevens sturen we door naar GNC Duurzaam. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.

Beoordelingen

19 augustus 2019

Snelle levertijd, kundige en zeer net werkende installateurs en een goed advies vooraf (ter plaatse!) over de capaciteit en de plaatsing van de boiler. Het bezoek van de accountmanager na de installatie voor verdere uitleg en zijn belletje een paar weken laten of alles goed was, werd zeer gewaardeerd. Ook samen de RVO-subsidie aangevraagd, dat scheelde weer wat uitzoekwerk.

25 juli 2019

Door GNC Duurzaam heb ik een warmtepompboiler en pelletkachel laten installeren. Ik vond het erg prettig om goed advies te krijgen en ook voor aanschaf de producten te kunnen bekijken in de showroom. GNC heeft mij goed geadviseerd en volgens afspraak keurig en netjes de installatie uitgevoerd.