Jouw Huis Slimmer Jouw Huis Slimmer

Koston Nederland BV

Neonweg 151
1362 AG Almere

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Koston is het bedrijf met de meeste ervaring in de isolatiebranche en een langdurig en rijk historisch (isolatie) verleden.

Doordat het bedrijf aan de wieg van de na-isolatie heeft gestaan en alle problemen heeft zien langskomen, is Koston een van de meest deskundige bedrijven in Nederland op het gebied van isolatie, vochthuishouding en energiebesparing in het algemeen.
Hierdoor wordt Koston ook veel gevraagd voor isolatieoplossingen, vochtonderzoeken en instructie.

Koston neemt deel aan verschillende commissies op het gebied van regelgeving en toelating van isolatiematerialen en toepassingen. Verder is Koston actief bij verschillende verenigingen, stichtingen en corporaties met betrekking tot energiebesparing en CO2 reductie.

Neem contact op met Koston Nederland BV

Je gegevens sturen we door naar Koston Nederland BV. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.

Beoordelingen

27 juli 2019

Flexibel en voor zover ik het kan beoordelen vakkundig.

23 juni 2019

22 juni 2019

allemaal netjes uitgevoerd, prettig contact over afspraak maken. was even gedoe over vooruitbetalen, wat tegenstrijdig is met het collectief contract, maar dat is snel netjes opgelost.

19 juni 2019

Mensen waren vriendelijk. Komen afspraken na

18 juni 2019

Inspectie was uitvoerig, de uitvoering was netjes en de afhandeling ook.