speedcomfort – Jouw Huis Slimmer speedcomfort | Jouw Huis Slimmer

SpeedComfort

Hertenlaan 31b
3734CE Den Dolder

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

SpeedComfort, de slimme radiatorventilator

De SpeedComfort is een radiatorventilator die de warmte uit een radiator of convector versneld en gelijkmatiger de ruimte in duwt. Vier tot zes exemplaren zijn voldoende om in een gemiddelde woning tot wel 30% te besparen op stookkosten en het is in twee jaar terug te verdienen. Geschikt voor bijna alle radiatoren en convectoren.

SpeedComfort werd in 2015 winnaar van ‘Het Groenste Idee van Nederland’,was finalist van de nationale competitie EnergieStopper van stichting DOEN,  stond in de MKB Innovatie Top 100 2017 en won de ‘Frisse Dingen Innovation Award’ van Natuur & Milieu.
Begin 2019 zorgden SpeedComforts al in meer dan 25.000 huishoudens voor forse besparing op het gasgebruik en toename van het leefcomfort.

Voordeel voor deelnemers van JouwHuisSlimmer

Als je de SpeedComfort aanschaft in onze webwinkel, ontvang je naast de algemene 10% korting nog eens 10% extra korting. Je ontvangt dus in totaal 20% korting bij het gebruik van kortingscode JHS. Bijkomend voordeel is een lagere energierekening door het verminderde gebruik van gas door de cv ketel. Wil je weten welk type SpeedComfort geschikt is bij jou in huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Over SpeedComfort

De missie van SpeedComfort is, zoveel mogelijk huishoudens helpen om zo veel mogelijk te besparen op hun energieverbruik. Als een kwart van de Nederlandse huishoudens de 30% bespaart die dankzij de SpeedComfort haalbaar is, betekent dat elk jaar 1,1 miljard kilo minder CO2 uitstoot (bron: Milieu Centraal). SpeedComfort is er trots op dat ze vrijwel uitsluitend werken met Nederlandse bedrijven en dat hun product in elkaar wordt gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem contact op met SpeedComfort

Je gegevens sturen we door naar SpeedComfort. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.