Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Het allernieuwste idee op het gebied van duurzame renovatie. Een innovatieve werkwijze met de kostprijs van seriematige productie in combinatie met de keuzevrijheid van maatwerk. Het merk Alliantie+ met een missie voor het renoveren van de 7,5 miljoen bestaande woningen in de komende 30 jaar!

Wij zijn Alliantie+ BV en verduurzamen stap voor stap woningen van eigenaren en bewoners. Door het aanbieden van kant-en-klare-, herhaalbare oplossingen met voldoende keuzes en opties om een maatwerk eindproduct op te leveren. En weten we met een circulair aanbod op een slimme en snelle manier, het woningaanbod van Nederland betaalbaar te verduurzamen.

Neem contact op met Alliantie+

Je gegevens sturen we door naar Alliantie+. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.