De Glazen Swaan B.V. – Jouw Huis Slimmer De Glazen Swaan B.V. | Jouw Huis Slimmer

De Glazen Swaan B.V.

Industrieweg 10G
3481 MD Harmelen

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Wij leveren en plaatsen glas door heel Nederland en voeren zelfs projecten in België, Duitsland en Frankrijk uit. U kunt denken aan grote projecten waar isolatieglas geplaatst wordt, een huis voorzien wordt van hardglazen toepassingen in badkamer, sauna of keuken, maar wij leveren ook enkel glas voor een deur in een schuur of monumentenglas voor in uw woning. De Glazen Swaan denkt graag met u mee en is bereid om buiten de kaders te denken en innovatieve oplossingen aan te dragen.

Met gediplomeerde glaszetters, ook wel onze glasspecialisten genoemd, in dienst zorgen wij dat uw glasproject een succes wordt. Onze medewerkers werken nauwkeurig, zijn sterke projectleiders en zijn in het bezit van hun VCA diploma. De Glazen Swaan vindt educatie belangrijk en stimuleert het volgen van opleidingen op “glas” en “isolatie” gebied.

Neem contact op met De Glazen Swaan B.V.

Je gegevens sturen we door naar De Glazen Swaan B.V.. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.