de Jonge Milieu Advies – Jouw Huis Slimmer de Jonge Milieu Advies | Jouw Huis Slimmer

de Jonge Milieu Advies

Utrechtseweg 9
3704 HA Zeist

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

JMA is een veelzijdig milieuadviesbureau dat huiseigenaren, woningcorporaties en bedrijven ondersteunt bij het nemen van energiemaatregelen. JMA werkt door het hele land voor gemeenten aan uiteenlopende projecten op het gebied van energie, afval en duurzaamheid. Onze adviseurs zijn bekwaam in woningopname en het maken van een concreet advies dat aansluit op uw wensen en mogelijkheden in uw woning. JMA maakt gebruik van gecertificeerde energieadviseurs die jarenlange ervaring hebben met energieadvisering aan bewoners in regio Utrecht. Zij bezoeken uw woning, nemen de tijd voor een goede opname van uw woning en bespreken uw wensen, mogelijkheden en ideeën voor verbetering van de woning. Op inzichtelijke wijze krijgt u informatie en advies over passende maatregelen voor uw woning en over de praktische aspecten bij het aanbrengen van maatregelen. Uiteraard geven we u ook inzicht in  het kostenplaatje, besparingen, subsidiemogelijkheden voor uw situatie. We bieden ook hulp bij het maken van een plan van aanpak, het selecteren van een betrouwbare uitvoerder en het beoordelen van offertes. JMA kan eventueel ook  helpen bij organiseren van groepsaankopen in uw buurt.

Er zijn kosten aan het advies verbonden.

Neem contact op met de Jonge Milieu Advies

Je gegevens sturen we door naar de Jonge Milieu Advies. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.