Econovum – Jouw Huis Slimmer Econovum | Jouw Huis Slimmer

Econovum

Wittevrouwensingel 73
3572CD Utrecht

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Econovum is sinds 10 jaar actief in en met duurzame energie. Vanuit de overtuiging dat we slim om moeten gaan met onze energie, aarde en eigen financiën, helpen we u als woningeigenaar met plezier aan een goed advies: een helder overzicht van welke maatregelen je kunt treffen, wat het kost en wat het je oplevert.

Wilt u weten wat u kunt doen met uw huis? Past een warmtepomp goed bij uw woning? Zijn zonnepanelen zinvol? Hoe kunt u het beste uw woning klaar voor de toekomst maken? Kan dat ook stap voor stap?

Wij beantwoorden deze en andere vragen over duurzame energie graag voor u.

 

Neem contact op met Econovum

Je gegevens sturen we door naar Econovum. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.

Beoordelingen

17 oktober 2019

duidelijk van te voren uitgelegd wat ik kon verwachten, gesprek/advies klopte daar ook mee. Inhoudelijk aantal goede punten genoemd.

31 oktober 2018

Ik vond het persoonlijk, makkelijk en simpel verlopen. Het was daarnaast ook pragmatisch wat erg fijn was.