Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Pruimengaarde 19
3992 JK Houten

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Ikwilmijnvloerisoleren.nl is expert op het gebied van thermische na-isolatie van woningen. We richten ons met name op vloer- en dakisolatie en staan voor goede kwaliteit en snelle service. Samen met onze klanten denken we mee over de beste isolatie oplossing voor iedere specifieke woning.

Neem contact op met Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Je gegevens sturen we door naar Ikwilmijnvloerisoleren.nl. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.

Beoordelingen

11 juni 2019

Ik kreeg vooraf gratis advies over wel of niet extra isoleren van de vloer. Ik heb gekozen om dit wel te doen en de werkzaamheden werden geheel volgens afspraak en in goed overleg uitgevoerd. De werknemers zijn milieubewust en komen als het kan op de fiets met het materiaal in een slim ingericht aanhangwagentje.

8 juni 2019

Duurzaam bedrijf, Taha Appak komt op de fiets! Verder netjes alle afspraken nagekomen.

7 juni 2019

13 april 2019

Planning en uitvoering was uitstekend. Tevens was het een pre dat het een lokaal bedrijf is en de bakfiets gebruikt als vervoermiddel.