Isolatiebedrijf Pluimers – Jouw Huis Slimmer Isolatiebedrijf Pluimers | Jouw Huis Slimmer

Isolatiebedrijf Pluimers

Wattstraat 11
7461 AB Rijssen

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Isolatiebedrijf Pluimers

Isolatiebedrijf Pluimers is Europees marktleider in de isolatiebranche. Het bedrijf is opgericht in 1973 en heeft al bijna 45 jaar ervaring met isolatie in de particuliere en zakelijke sector. Bij Pluimers kunt u terecht voor alle vormen van isolatie: spouwmuurisolatie, buitengevelisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, isolatieglas en het impregneren van uw woning.

Uitgebreid assortiment

Voor het isoleren van spouwmuren, daken of vloeren maakt Pluimers gebruik van de beste isolatieproducten die er zijn: isolatiewol, PURschuim (spouwmuur en vloer) en isolatieparels (spouwmuur en bodem). Met dit uitgebreide assortiment heeft Pluimers voor elke isolatievraag een oplossing, immers elke situatie is uniek en heeft behoefte aan de best passende oplossing.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over Pluimers als bedrijf of één van onze isolatiemogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om u te vertellen welke isolatiemaatregelen bij u het hoogste rendement opleveren. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan op pluimers.nl of bel met 0548-516225.

Neem contact op met Isolatiebedrijf Pluimers

Je gegevens sturen we door naar Isolatiebedrijf Pluimers. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.