Solease

Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht

Waarom staat dit bedrijf op deze website

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.


Heb je klachten over dit bedrijf?

Klik dan op onderstaande evaluatieknop om je klacht door te geven.


Dit bedrijf evalueren?

Heb je werkzaamheden laten uitvoeren? We horen graag jouw mening!

Ga naar evaluatie

Bij Solease maken we zonnepanelen bereikbaar voor iedereen door ze te verhuren. Het huren van zonnepanelen heeft voor jou als milieu- en kostenbewuste consument een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van kopen. Zo is een kostbare investering vooraf niet meer nodig en word jij als huurder geheel ontzorgd, van aanschaf tot verzekering. Maar er is meer…

Wij geloven dat het verhuren van zonnepanelen ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding tot stand brengt: als verhuurder zijn wij immers verantwoordelijk voor de investering en alle risico’s. Wij kennen de markt van binnen en buiten. Huurpanelen van Solease zijn van hoge kwaliteit, maar dankzij onze unieke inkoopmogelijkheden óók voordelig. Door het verhuren van zonnepanelen dragen wij bij aan een echt duurzame economie, volledig transparant.

Wij willen de duurzame energierevolutie versnellen en daar kunnen we elk dak voor gebruiken.

Neem contact op met Solease

Je gegevens sturen we door naar Solease. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Dit lees je hier.