Chat with us, powered by LiveChat

Bouwbedrijf van Rhenen

Heeft u niet de standaard woning waar je een spouw, vloer of dak eenvoudig vol kunt spuiten en komt het neer op maatwerk? Dan bent u bij bouwbedrijf van Rhenen b.v. aan het juiste adres als de hele keten van maatregelen van belang zijn. Niet voor elk huishouden zijn de standaard kant-en-klare oplossingen altijd de juiste. Wij hebben een realistische kijk op de mogelijkheden en onmogelijkheden en zullen uw huis voorzien van passende maatregelen.

Omdat wij maatwerk leveren, kunnen we niet van te voren op afstand zeggen wat het precies gaat kosten. Kwaliteit staat voorop. Wel zullen we u helemaal ontzorgen en mocht er niet voldoende kennis zijn, dan zullen wij er ons niet voor schamen om uit ons netwerk het juiste specialisme erbij te halen.

Want wij zijn ervan overtuigd dat als je een goede duurzame woning wilt creëren, dat het teamwork is. Door goed samen te werken zijn we in staat om grootse dingen te ontwikkelen; het bieden van oplossingen voor woningen die niet standaard zijn. Daar is vertrouwen, kennis en eerlijkheid voor nodig. Kernwaarden en pijlers waar wij om bekend staan bij onze klanten. Neem dus contact met ons op als u geen standaard woning heeft, maar deze wel duurzaam wilt verbouwen.

Bouwbedrijf van Rhenen

Bouwbedrijf van Rhenen
Nijendal 34
3972KC Driebergen
http://www.vanrhenen.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.