Center4Energy Den Bosch

CENTER4ENERGY DEN BOSCH – ENERGIE-AANNEMER VOOR RENOVATIE

Wij verlagen de drempel naar aardgasvrij

Center4Energy Den Bosch verlaagt de drempel naar aardgasvrij: snel, transparant, gemakkelijk geregeld en tegen héle scherpe prijzen. Binnen slechts 5 werkdagen transformeren wij je woning naar energieneutraal. Je blijft dus niet onnodig lang en ongewenst in de rommel zitten. Je kunt door onze vakkennis, zorg en aandacht binnen een paar dagen genieten van duurzaam woon- en/of werkplezier. Voor een persoonlijk energie-advies kun je terecht bij ons partnerbedrijf In2Ecobuildings. Heb je een nieuwbouwproject? Neem dan contact op met Center4Energy 073.

Is je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Center4Energy Den Bosch

Center4Energy Den Bosch
Vierde Hambaken 71
5231 TW Den Bosch
http://www.c4e.me

(1)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

  1. Dit bedrijf is gekoppeld aan In2Ecobuildings (https://jouwhuisslimmer.nl/bedrijven/in2ecobuildings-energie-adviesbureau/). Daarom schrijf ik hier hetzelfde: Dit is geen betrouwbare partij om uw huis te transformeren naar een '0 op de meter woning'. Wij hebben veel geld betaald aan een advies en vervolgens de installatie ook door hen uit laten voeren. Dit is een heel verkeerd besluit gebleken. Het plan is niet goed uitgedacht, vervolgens is de installatie niet goed uitgevoerd, er is niet geleverd wat is afgesproken, het project is niet afgemaakt en het werkt niet. Nu hebben we een andere partij bereid gevonden om de installatie voor een groot deel af te breken en weer opnieuw op te bouwen. Met vanzelfsprekend hoge additionele kosten. Dit hele project heeft ons handenvol geld, tijd en stress gekost en niet alleen ons. Ook de rechtsbijstandverzekering en expertisebureaus die we hebben moeten inschakelen zijn hier druk mee geweest. Mijn advies: ga niet met hen in zee!

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *