Chat with us, powered by LiveChat

De Glazen Swaan B.V.

Wij leveren en plaatsen glas door heel Nederland en voeren zelfs projecten in België, Duitsland en Frankrijk uit. U kunt denken aan grote projecten waar isolatieglas geplaatst wordt, een huis voorzien wordt van hardglazen toepassingen in badkamer, sauna of keuken, maar wij leveren ook enkel glas voor een deur in een schuur of monumentenglas voor in uw woning. De Glazen Swaan denkt graag met u mee en is bereid om buiten de kaders te denken en innovatieve oplossingen aan te dragen.

Met gediplomeerde glaszetters, ook wel onze glasspecialisten genoemd, in dienst zorgen wij dat uw glasproject een succes wordt. Onze medewerkers werken nauwkeurig, zijn sterke projectleiders en zijn in het bezit van hun VCA diploma. De Glazen Swaan vindt educatie belangrijk en stimuleert het volgen van opleidingen op “glas” en “isolatie” gebied.

De Glazen Swaan B.V.

De Glazen Swaan B.V.
Industrieweg 10G
3481 MD Harmelen
http://deglazenswaan.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *