Chat with us, powered by LiveChat

de Jonge Milieu Advies

De Jonge Milieu Advies

JMA is een veelzijdig milieuadviesbureau dat huiseigenaren, woningcorporaties en gemeenten ondersteunt bij het nemen van energiemaatregelen. JMA is één van de goedgekeurde adviesbureaus van de gemeente Utrecht.

De energieadviseurs van JMA kunnen uw huis beoordelen en advies geven waar uw huis het beste verduurzaamd kan worden en welke maatregel het meest oplevert. Wij beoordelen uw huis altijd tijdens een huisbezoek. Na afloop van dit adviesbezoek ontvangt u een adviesrapport met een overzicht van de huidige situatie en de beste mogelijkheden tot verduurzaming. De kosten voor een huis tot 150m2 zijn 295 euro.

Woont u in gemeente Utrecht?

De kosten voor een energieadvies worden grotendeels gedragen door de gemeente Utrecht, als u minimaal 1 geadviseerde maatregel uitvoert. Een onafhankelijk advies voor een huis tot 150m2 kost u maar 49 euro.

Goed beginnen is het halve werk. U kunt uzelf aanmelden via deze link.

Na het ontvangen van uw adviesrapport kunnen wij u nog verder helpen, bijvoorbeeld bij het beoordelen van offertes of het selecteren van een product of aannemer. Ook hier staan onze energieadviseurs u graag bij! En ook deze kosten worden vrijwel geheel gedragen door de gemeente Utrecht.

de Jonge Milieu Advies

de Jonge Milieu Advies
Utrechtseweg 9
3704 HA Zeist
http://www.jma.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *