de Jonge Milieu Advies

De Jonge Milieu Advies

JMA is een veelzijdig milieuadviesbureau dat huiseigenaren, woningcorporaties en gemeenten ondersteunt bij het nemen van maatregelen om een woning comfortabel en energiezuiniger te maken. JMA is één van de goedgekeurde adviesbureaus van de gemeente Utrecht.

De energieadviseurs van JMA zijn onafhankelijk, ervaren en hebben zowel bouwtechnische als energie-specifieke kennis. Wij beoordelen uw huis altijd tijdens een huisbezoek. Zo kunnen wij uw woning beoordelen en advies geven over de maatregelen die u het meeste opleveren. Wij werken met een betrouwbaar rekenmodel wat wij aanpassen naar uw persoonlijke situatie en wensen en bijzonderheden. Na afloop van het adviesbezoek ontvangt u het adviesrapport met een overzicht van de huidige situatie en de mogelijkheden tot verduurzaming waarbij uitvoering van alle maatregelen ervoor zorgt dat u in een energieneutrale en toekomstbestendige woning leeft. Het is goed mogelijk om op basis van dit rapport slechts de meest effectieve maatregelen uit te voeren, het rapport biedt dan een leidraad om in de loop van de tijd ook de rest uit te voeren. De kosten voor een huis tot 150m2 zijn 325 euro.

Woont u in gemeente Utrecht?

De kosten voor een energieadvies worden grotendeels gedragen door de gemeente Utrecht. Als u minimaal 1 geadviseerde maatregel uitvoert kost het onafhankelijk advies voor een huis tot 150m2 u slechts 25 euro.

Goed beginnen is het halve werk. U kunt uzelf aanmelden via deze link.

Na het ontvangen van uw adviesrapport kunnen wij u nog verder helpen, wanneer u wilt starten met de uitvoering van de verduurzaming. Bijvoorbeeld bij het beoordelen van offertes of het selecteren van een product of aannemer. Ook hier staan onze energieadviseurs u graag bij! En ook deze kosten worden grotendeels gedragen door de gemeente Utrecht.

de Jonge Milieu Advies

de Jonge Milieu Advies
Utrechtseweg 9
3704 HA Zeist
http://www.jma.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *