Chat with us, powered by LiveChat

de Jonge Milieu Advies

De Jonge Milieu Advies

JMA is een veelzijdig milieuadviesbureau dat huiseigenaren, woningcorporaties en gemeenten ondersteunt bij het nemen van energiemaatregelen. JMA werkt door het hele land voor gemeenten aan uiteenlopende projecten op het gebied van energie, afval en duurzaamheid.

De energieadviseurs van JMA helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning! Onze energieadviseurs komen graag bij u langs voor een adviesbezoek. In deze tijd behoort een digitaal huisbezoek uiteraard ook tot de mogelijkheden. Na afloop van dit adviesbezoek ontvangt u een adviesrapport met een overzicht van de huidige situatie en de mogelijkheden tot verduurzaming voor u.

Mocht u na het ontvangen van uw adviesrapport hulp nodig hebben bij de uitvoering van de energiemaatregelen? Ook hier staan onze energieadviseurs u graag bij! Onze energieadviseurs kunnen voor u een plan van aanpak maken en u ondersteunen bij het kiezen van een geschikte uitvoerder.

De kosten van bovenstaande werkzaamheden zijn afhankelijk zijn van de gewenste werkzaamheden, we maken graag voor u een offerte op maat!

de Jonge Milieu Advies

de Jonge Milieu Advies
Utrechtseweg 9
3704 HA Zeist
http://www.jma.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.