Energiepaleis

Energiepaleis is gespecialiseerd in het duurzaam verbeteren van bestaande woningen voor particulieren. Of het nu gaat om monumenten of Vinexwoningen, wij komen met samenhangende oplossingen passend bij uw wensen en binnen de lokale omstandigheden. Onze onafhankelijke adviezen zijn helder, compleet en haalbaar.
Bij ons staat u, de eigenaar-bewoner, centraal en u behoudt de regie. Wij ondersteunen bij het maken van een integraal plan voor isolatie, ventilatie, verwarming en/of gebruik van zonne-energie. Bij grotere of complexe projecten helpen we bij de uitwerking daarvan, het vinden van de juiste leveranciers of de begeleiding bij de uitvoering. Altijd met het eindresultaat in beeld. Onze werkwijze levert resultaat, binnen budget en tijd, in één keer of stapsgewijs.
Wie wij zijn? Een lokaal bedrijf met ervaren mensen, een breed netwerk en een gedeelde missie.

Energiepaleis

Energiepaleis
Gildstraat 134
3572ES Utrecht
http://www.energiepaleis.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *