Chat with us, powered by LiveChat

Energy Architects

The future of home improvement. Zo noemen wij het. Wij creëren samen met jou een slimme en duurzame woning.

Jouw woning klaar voor de toekomst

 • Energy – Slimme maatregelen voor een lagere energierekening
 • Design – Creëer moeiteloos de sfeer die jij wilt in je woning
 • Safety – Jouw dierbaren altijd veilig. Ook als je niet thuis bent.

Zo helpen wij jou zorgeloos aan een slimme en duurzame woning

 • Persoonlijk. Het is jouw woning. Wij leveren maatwerk en denken met je mee.
 • Ontzorgen. Verbouwen kost tijd en geld. Heb jij andere dingen aan je hoofd? Wij regelen voor jou het advies én de installatie. Ook helpen we je met een gunstige financiering.
 • Vertrouwen. Geen gezeur meer met aannemers, één gezicht en één aanspreekpunt die alles voor je regelt.

Kijk op energyarchitects.nl voor meer informatie of maak direct een afspraak via energyarchitects.nl/contact

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

 1. Fijn om (eindelijk) alle opties overzichtelijk te krijgen, dat sommige dingen (nog) niet hoeven en de uiteindelijke installaties door vaklui worden uitgevoerd. Zeker in een wat ouder huis waar veel niet standaard is een duidelijk overzicht gekregen, en makkelijk dat alle afspraken tegelijk gepland werden. Ontzorgen ook wanneer er ineens druk op staat. Zoals bij ons, toen de oude CV ineens te vroeg stuk ging. In hun netwerk snel kunnen schakelen en eerder de nieuwe warmtepomp kunnen installeren.

 2. Reindert en Joost hebben ons top geholpen. Binnen 3 maanden zijn we van vrijblijvend advies naar dakisolatie, zonnepanelen, verzwaring en warmtepompt gegaan. Top met ons meegedacht, goed uitgevoerd, fijne partners waar ze mee werken. Zou ze eenieder aanraden! <3

 3. Een aanrader voor mensen die geholpen willen worden bij het verduurzamen van hun woning. Fijn contact , verstand van zaken , goed plan en afspraken worden na gekomen. Ook de bedrijven waar zij mee samenwerken zijn prima bedrijven en nette medewerkers. Al met al zorgen zij er voor dat verduurzamen een fluitje van een cent is.

 4. Erik heeft ons project ontzettend goed begeleid. Goede adviezen over oplossingen op maat voor onze woning (uit 1906). Duidelijk qua planning, werkzaamheden en afstemming tussen de verschillende leveranciers en installateurs. Kwam altijd even helpen opstarten op dagen dat er gewerkt werd aan ons huis, controleerde en leverde goede nazorg. Wij hebben er heel weinig zorg om gehad en zijn erg blij met het resultaat!

 5. Het persoonlijke contact van de mannen en met name de adviesvaardigheden hebben een zeer tevreden klant opgeleverd! Klant is koning bij de heren, maar ze zijn ook niet bang om je de waarheid te vertellen als er betere opties op tafel liggen.

 6. Wij hebben het als erg fijn ervaren dat Joost er Erik heel goed naar de situatie hebben gekeken en ons een hele hoop werk uit handen hebben genomen. Wij hebben een ingewikkelde woning maar met een op maat gemaakt plan, dat in onze optiek keurig is uitgevoerd, zijn we nu energiezuinig en heb ik geen koude voeten gehad deze winter.

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *