Chat with us, powered by LiveChat

Groenpand

Bij Groenpand streven we naar een wereld die draait op duurzame energie. We geloven dat iedereen mee kan doen in de transitie naar een schonere wereld.

Je kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van zonnepanelen, PVT panelen, warmtepompen, laadpalen en groendaken. Energieadviseurs bieden jou inzicht in je energieverbruik. Wij werken met duurzame materialen en eigen vakkundige installatieteams.Stap ook over op 100% lokale groene stroom van Groenpand Energie. Als enige energieleverancier helpen wij je écht besparen op je energierekening. We zijn altijd bezig met het verkleinen van jouw én onze ecologische voetafdruk.

Vanuit ons kantoor in Utrecht bedienen we particulieren en bedrijven in heel Nederland. Doe met ons mee en maak van jouw woning of bedrijfsgebouw ook een groenpand!

Zie ook de korte docu over Groenpand:

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *