Chat with us, powered by LiveChat

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl is expert op het gebied van thermische na-isolatie van woningen. We richten ons met name op vloer- en dakisolatie en staan voor goede kwaliteit en snelle service. Samen met onze klanten denken we mee over de beste isolatie oplossing voor iedere specifieke woning.

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl
Pruimengaarde 19
3992 JK Houten
http://www.ikwilmijnvloerisoleren.nl/

(3)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

  1. Onlangs mijn vloer laten isoleren door Dhr. Apak en zijn medewerkers. Over het hele traject ben ik tevreden. De communicatie verloopt goed, de planning gaat in overleg. De werkzaamheden werden goed uitgevoerd. Er moesten ventilatiegaten gemaakt worden wat in eerste instantie bij het leggen van de bodemfolie niet gedaan was. Dit werd snel opgepakt waarna deze alsnog gemaakt werden. Op dat moment werd geconstateerd dat de bodem nog onvoldoende droog was op een plek waarna het aanbrengen van de thermoskussens werd uitgesteld totdat de vloer droog was. Bij deze werkzaamheden werd zichtbaar dat er een lekkage was in een van de koppelingen van de vloerverwarming. Ook dit werd besproken en het laatste stukje van de werkzaamheden werd opnieuw uitgesteld totdat deze lekkage verholpen wordt. De medewerkers hebben alles goed en netjes achter gelaten. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

  2. Helemaal tevreden met de uitgevoerde (na)isolatie van vloer/kruipruimte. Hulp en meedenken bij het oplossen van gesignaleerde wateroverlast in de kruipruimte. Goede ervaring!

  3. Al bij het beoordelen van de mogelijkheden onze vloer te isoleren zagen we de deskundigheid van Taha. Zo zag hij dat er in enkele balken houtworm zat en adviseerde dit te behandelen. "Doet u het zelf, het is eenvoudig en het bespaart u geld". Ook maakte hij een voorbehoud om de kruipruimtes waar hij nog niet in kon, te isoleren omdat ook daar houtworm zou kunnen zijn. De uitvoering ging perfect maar was wel veel lastiger dan gedacht. Het meerwerk heeft hij niet in rekening gebracht. Taha en zijn medewerkers waren aardige, voorkomende mensen die met zorgvuldigheid werkten. Nu al voelt de vloer warmer aan, geen trek meer van koude langs voeten en benen. Kortom: we zijn blij dat we hebben laten isoleren een zéér tevreden over de uitvoering door Ikwilmijnvloerisoleren.nl. Van harte aanbevolen.

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *