Chat with us, powered by LiveChat

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl is expert op het gebied van thermische na-isolatie van woningen. We richten ons met name op vloer- en dakisolatie en staan voor goede kwaliteit en snelle service. Samen met onze klanten denken we mee over de beste isolatie oplossing voor iedere specifieke woning.

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl
Pruimengaarde 19
3992 JK Houten
http://www.ikwilmijnvloerisoleren.nl/

(21)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

 1. Wat een prettig bedrijf. Meedenkend, behulpzaam en alles goed voorbereid zodat ze bij aankomst direct aan de slag konden. Harde werkers die eigenlijk geen tijd namen om een kopje koffie te drinken. Na afloop alles netjes opgeruimd en ik merk nu al dat de koude trek weg is. Dus ik ben zeer tevreden over de heer Apak en zijn bedrijf, echt een aanrader!!

 2. Niets dan lof over het hele traject van komen kijken, offerte, aanbrengen van de bodemfolie en de vloerisolatie. Keurig werk geleverd door vriendelijke mensen, alles in goed overleg. Ivm een kleine, bestaande, lekkage kwam mijn loodgieter na de isolatie dat verhelpen. Ongevraagd zei ook hij dat eea heel netjes af aangebracht. ikwilmijnvloerisoleren.nl is warm aanbevolen!

 3. Deze zomer onze vloer laten isoleren door Taha Appak. Alles netjes uitgevoerd conform de eerder gemaakte afspraken. Goede uitleg en toelichting. Vriendelijke mensen. Voor iedereen een aanrader.

 4. Taha Appak is een bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Het mooie is dat jezelf met duurzaamheid bezig bent, nou dit zijn zij ook om alles binnen de regio met de fiets te doen. Er werd stipt volgens afspraak en tijd gewerkt en zoals in ons geval een belletje dat iemand was uitgevallen en in de ochtend zouden komen. Ook het eerste contact en het plannen van de afspraken liep soepel. Hij/Zij weten precies waar ze meebezig zijn en komen met goede adviezen. Alles werd netjes achtergelaten en kan alleen maar zeggen een bedrijf om aan te bevelen.

 5. Wij hebben de vloer van ons huis door Taha Appak en zijn assistenten laten isoleren. Schoon werk geleverd. Heel blij mee. Aardige mensen!

 6. Goed geholpen door vriendelijke een professionele mensen. Aanrader!

 7. Op 26 januari 2023 mijn kruipruimte laten isoleren. Na een heldere uitleg over de voordelen hiervan is het werk uitgevoerd. Eerst de bodemfolie en enkele weken later de thermokussens. Het werk is keurig uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan. .

 8. Zeer tevreden met de werkzaamheden! Heldere uitleg en afspraken. Dat het uiteindelijk meer werk bleek dan verwacht was ook geen enkel probleem. Na aanbrengen van de bodemfolie werd zo'n twee maanden later (na voldoende droogtijd) de vloerisolatie aangebracht. De kruipruimte ziet er goed uit en voelt qua 'klimaat' veel beter en stabieler. Ook de vloerverwarming lijkt nu inderdaad beter en stabieler te functioneren. Achteraf netjes diverse foto's van Taha ontvangen voor de eventuele subsidieaanvraag. Al met al een aanrader dus! :)

 9. De heer Apak en zijn medewerkers zijn harde werkers. Komen hun afspraken na. Werken ‘schoon’. Dat schept vertrouwen. Ze gaan  nauwkeurig en adeqaat te werk. Alle materialen wordt eerst door ze grondig voorbereid zodat ze die bij aankomst meteen kunnen plaatsen. Dat scheelt tijd. Ze nemen verantwoordelijkheid voor het geleverde werk. In onze kruipruimte bijv. was het te vochtig. Daardoor werd eerst de bodemfolie op de grond geplaatst en de benodigde extra ventilatie gaten geboord zodat die eerst kon drogen.  Na 2 maanden te hebben gedroogd konden de isolatie kussens worden aangebracht. Ook nu weer hard doorwerken. Maar één keer pauze genomen. Dat verdient respect! Het ziet er erg goed uit in de kruipruimte. We konden gelukkig de 4 kamer variant kiezen. Daarvoor was voldoende ruimte. Nu afwachten wat de komende winter gaat doen. Ik heb er  volle vertrouwen in dat we hiermee een boel gas gaan besparen. Oh ja. Hij heeft ons ook nog de informatie aangeleverd voor de subsidie aanvraag. Hartelijk dank hiervoor! 

 10. De heer Apak heeft met zijn 2 medewerkers onze vliering geïsoleerd. Hij heeft dat keurig gedaan binnen de afgesproken tijd en alles mooi opgeruimd. Ze hebben netjes gewerkt. We kregen op de afgesproken dag de verkeerde isolatierollen aangeleverd omdat het vervoersbedrijf 2 adressen had verwisseld, maar Taha had het snel opgelost zodat er nauwelijks vertraging was. We zijn heel tevreden en kunnen Ikwilmijnvloerisoleren van harte aanbevelen.

 11. De heer Appak heeft binnen een zeer redelijke termijn onze kruipruimte van ventilatie en bodemfolie voorzie en ook de vloer geïsoleerd. Hij heeft ons ook van deskundig advies gediend. Dat alles met een prettige, vriendelijke maar wel zakelijke houding, die ons veel vertrouwen gaf. Daarbij heeft hij ook nog geholpen met de doorvoer door de kruipruimte van de kabel tussen de meterkast en de (op de naast het huis gelegen garage geplaatste) zonnepanelen. Een prima resultaat, flexibel in de uitvoering, minimale hinder, alles keurig achtergelaten: iemand die wij graag van harte aanbevelen!

 12. Erg tevreden over de snelle manier van reageren, de werkwijze, de vriendelijkheid en zeker niet te vergeten de flexibiliteit bij, in mijn geval, noodzakelijke uitstelmomenten wat voor dhr. toch extra werk met zich meebrengt

 13. De heer Appak en zijn medewerkers hebben de vloerisolatie heel netjes gedaan. Zij waren ook prettig in de omgang. Ik kan het bedrijf warm aanbevelen

 14. Taha nam snel contact met ons op toen wij besloten om de vloer te isoleren. Na Taha’s bezoek bleken wij lekkage in de kruipruimte te hebben. Nadat loodgieter dit gerepareerd heeft is de kruipruimte droog gemaakt door Taha. Paar weken daarna is vloerisolatie aangebracht. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en adviseren wij zeker aan.

 15. Taha Appak is een bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel. Ze geven je goede adviezen. Het werk en ook de nazorg verdiend een grote pluim. Zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

 16. Zeer goede ervaring gehad met ikwilmijnvloerisoleren! Kundig advies en uitvoering, goede communicatie doorgaans. Dank Taha en team!

 17. 13 november Zijn bijzonder tevreden over de uitleg als ook de aanleg van de vloerisolatie en het aanbrengen van de radiatorfolies door Taha en zijn medewerkers. Effect van het isoleren al duidelijk merkbaar. Ikwilmijnvloerisoleren.nl. van harte aanbevolen.

 18. Via mond-op-mond advies van EnergieRijk Houten hoorde ik van het prima werk van "Ikwilmijnvloerisoleren.nl" van de heer Taha Appak. In de laatste winter was al eens een scan gedaan van onze kruipruimte, met een warmtecamera........dat was een verliespost, zagen we! Dus deze zomer alles geregeld en ingemeten, en in september is alles prima geplaatst. Ook nog even goede nazorg, toen de bedrading van de zonnestroom-panelen door de kruipruimte moest. De isolatie is gewoon even 'hoog opgehangen' en na de aanleg van de bedrading gewoon 'laag opgehangen' door de heer Appak. Hele fijne actie, alles bij elkaar! En het werkt als een tierelier. De CV springt nog steeds nauwelijks aan! Aanbeveler dus!

 19. Onlangs mijn vloer laten isoleren door Dhr. Apak en zijn medewerkers. Over het hele traject ben ik tevreden. De communicatie verloopt goed, de planning gaat in overleg. De werkzaamheden werden goed uitgevoerd. Er moesten ventilatiegaten gemaakt worden wat in eerste instantie bij het leggen van de bodemfolie niet gedaan was. Dit werd snel opgepakt waarna deze alsnog gemaakt werden. Op dat moment werd geconstateerd dat de bodem nog onvoldoende droog was op een plek waarna het aanbrengen van de thermoskussens werd uitgesteld totdat de vloer droog was. Bij deze werkzaamheden werd zichtbaar dat er een lekkage was in een van de koppelingen van de vloerverwarming. Ook dit werd besproken en het laatste stukje van de werkzaamheden werd opnieuw uitgesteld totdat deze lekkage verholpen wordt. De medewerkers hebben alles goed en netjes achter gelaten. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.

 20. Helemaal tevreden met de uitgevoerde (na)isolatie van vloer/kruipruimte. Hulp en meedenken bij het oplossen van gesignaleerde wateroverlast in de kruipruimte. Goede ervaring!

 21. Al bij het beoordelen van de mogelijkheden onze vloer te isoleren zagen we de deskundigheid van Taha. Zo zag hij dat er in enkele balken houtworm zat en adviseerde dit te behandelen. "Doet u het zelf, het is eenvoudig en het bespaart u geld". Ook maakte hij een voorbehoud om de kruipruimtes waar hij nog niet in kon, te isoleren omdat ook daar houtworm zou kunnen zijn. De uitvoering ging perfect maar was wel veel lastiger dan gedacht. Het meerwerk heeft hij niet in rekening gebracht. Taha en zijn medewerkers waren aardige, voorkomende mensen die met zorgvuldigheid werkten. Nu al voelt de vloer warmer aan, geen trek meer van koude langs voeten en benen. Kortom: we zijn blij dat we hebben laten isoleren een zéér tevreden over de uitvoering door Ikwilmijnvloerisoleren.nl. Van harte aanbevolen.

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *