Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl is expert op het gebied van thermische na-isolatie van woningen. We richten ons met name op vloer- en dakisolatie en staan voor goede kwaliteit en snelle service. Samen met onze klanten denken we mee over de beste isolatie oplossing voor iedere specifieke woning.

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl
Pruimengaarde 19
3992 JK Houten
http://www.ikwilmijnvloerisoleren.nl/

(1)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

  1. Al bij het beoordelen van de mogelijkheden onze vloer te isoleren zagen we de deskundigheid van Taha. Zo zag hij dat er in enkele balken houtworm zat en adviseerde dit te behandelen. "Doet u het zelf, het is eenvoudig en het bespaart u geld". Ook maakte hij een voorbehoud om de kruipruimtes waar hij nog niet in kon, te isoleren omdat ook daar houtworm zou kunnen zijn. De uitvoering ging perfect maar was wel veel lastiger dan gedacht. Het meerwerk heeft hij niet in rekening gebracht. Taha en zijn medewerkers waren aardige, voorkomende mensen die met zorgvuldigheid werkten. Nu al voelt de vloer warmer aan, geen trek meer van koude langs voeten en benen. Kortom: we zijn blij dat we hebben laten isoleren een zéér tevreden over de uitvoering door Ikwilmijnvloerisoleren.nl. Van harte aanbevolen.

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *