Chat with us, powered by LiveChat

In2Ecobuildings – Energie-adviesbureau

Een aardgasvrije woning begint bij ons.

In2Ecobuildings is hét toonaangevende energie-adviesbureau voor Nul-Op-De-Meter (NOM) of Beter, aardgasvrij en andere duurzame oplossingen voor je woning. Fossiele brandstoffen worden hierbij uitgefaseerd. We verduurzamen alle soorten gebouwen, waaronder ook monumenten. Met ons op-maat-gemaakte en persoonlijke energie-advies op basis van zorgvuldige berekeningen, kun je je woning laten (ver)bouwen naar energieneutraal of zelfs energieleverend. En dat zonder dat je hoeft in te leveren op wooncomfort! Met het persoonlijke energie-advies kun je terecht bij ons partnerbedrijf Center4Energy Den Bosch. Die is een energie-aannemer die met veel zorg en ervaring jouw woning transformeert naar gasloos, all-electric en energieneutraal.

Is je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

  1. Dit is geen betrouwbare partij om uw huis te transformeren naar een '0 op de meter woning'. Wij hebben veel geld betaald aan een advies en vervolgens de installatie ook door hen uit laten voeren. Dit is een heel verkeerd besluit gebleken. Het plan is niet goed uitgedacht, vervolgens is de installatie niet goed uitgevoerd, er is niet geleverd wat is afgesproken, het project is niet afgemaakt en het werkt niet. Nu hebben we een andere partij bereid gevonden om de installatie voor een groot deel af te breken en weer opnieuw op te bouwen. Met vanzelfsprekend hoge additionele kosten. Dit hele project heeft ons handenvol geld, tijd en stress gekost en niet alleen ons. Ook de rechtsbijstandverzekering en expertisebureaus die we hebben moeten inschakelen zijn hier druk mee geweest. Mijn advies: ga niet met hen in zee!

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *