Chat with us, powered by LiveChat

Isolatiebedrijf Pluimers

Isolatiebedrijf Pluimers

Isolatiebedrijf Pluimers is Europees marktleider in de isolatiebranche. Het bedrijf is opgericht in 1973 en heeft al bijna 45 jaar ervaring met isolatie in de particuliere en zakelijke sector. Bij Pluimers kunt u terecht voor alle vormen van isolatie: spouwmuurisolatie, buitengevelisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, isolatieglas en het impregneren van uw woning.

Uitgebreid assortiment

Voor het isoleren van spouwmuren, daken of vloeren maakt Pluimers gebruik van de beste isolatieproducten die er zijn: isolatiewol, PURschuim (spouwmuur en vloer) en isolatieparels (spouwmuur en bodem). Met dit uitgebreide assortiment heeft Pluimers voor elke isolatievraag een oplossing, immers elke situatie is uniek en heeft behoefte aan de best passende oplossing.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over Pluimers als bedrijf of één van onze isolatiemogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om u te vertellen welke isolatiemaatregelen bij u het hoogste rendement opleveren. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan op pluimers.nl of bel met 0548-516225.

Isolatiebedrijf Pluimers

Isolatiebedrijf Pluimers
Wattstraat 11
7461 AB Rijssen
https://www.pluimers.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *