Chat with us, powered by LiveChat

LedAdvisor

LedAdvisor is een webshop die op een heel eenvoudige manier consumenten en het midden-en-kleinbedrijf in Nederland en België helpt met de vervanging van traditionele verlichting door efficiënte led-verlichting. Omdat de aanpak zo vanzelfsprekend is ben je binnen een minuut per lamp in staat om elke lamp die je in huis hebt te karakteriseren, en krijg je een expert-advies voor een geschikte vervangende ledlamp (warme kleur, de goede hoeveelheid licht) die je vervolgens met een enkele klik tegen de scherpst mogelijke prijs kunt bestellen. Veel goedkoper dan bij de super- of bouwmarkt of bij bol.com. Net zoals Trivago dat voor je regelt met hotelkamers.

Je doet er trouwens goed aan om in één keer AL je gloei- en halogeenlampen door ledlampen te vervangen: een 42W halogeenlamp verbruikt tijdens zijn levensduur voor 14 euro meer aan energie dan een 8W ledlamp (van 2,75 euro)…….

Tot nu bestelden klanten bij LedAdvisor gemiddeld 12 lampen per adres, met een besparing van 75 euro op hun jaarlijkse energierekening en een terugverdientijd van 11 maanden bij 1.000 branduren per jaar. De komende 15 jaar geen lampen meer te vervangen en in die 15 jaar een besparing van zo’n 1.000 euro op je energierekening…. En per huishouden ook nog eens 190 kg minder CO2-uitstoot per jaar.

LedAdvisor

LedAdvisor
Vooreind 22
5096BC Hulsel
https://ledadvisor.eu

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *