Chat with us, powered by LiveChat

Solease

Bij Solease hebben we als doel om duurzame energieoplossingen, zoals zonne-energie voor iedereen mogelijk te maken. Sinds 2011 bieden wij zonnepanelen te huur aan, maar je kunt ze tegenwoordig ook direct bij ons kopen. In de toekomst willen we ons assortiment uitbreiden met o.a. isolatie,  thuisbatterijen en warmtepompen.

Met ons huurconcept voor zonnepanelen nemen we de grootste drempels weg, zoals de investering en al het geregel en kunnen ook huishoudens met een lager inkomen overstappen op zonne-energie. Zodra je begint met huren, profiteer je direct met een besparing op je stroomkosten.

Directe voordelen van zonnepanelen huren bij Solease
– Geen investering: wél meteen euro’s en CO2 besparen met 100% groene stroom van eigen dak
– Wij regelen alles: aanschaf, installatie, monitoring, reparatie én verzekering
– Geen vaste contractduur: je kunt de zonnepanelen op elk gewenst moment van ons overnemen, zonder boete
– Iedereen kan bij ons zonnepanelen huren, zolang je over een koopwoning  met eigen dak beschikt.
– Een compleet zonnestroomsysteem al vanaf 4 panelen.
– Niet-goed-geld-terug garantie
– Installatie door lokale, ervaren en gecertificeerde installateurs.
– Duizenden tevreden klanten door heel Nederland

Zonnepanelen op je dak zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. De gemiddelde CO2 besparing met een zonnestroomsysteem is 2 ton per jaar. Dit staat gelijk aan 20.000 autokilometers of de jaaropname van 100 bomen.

Hoe werkt huren bij Solease?
Zonnepanelen huren bij Solease is heel simpel en in drie stappen geregeld.
1. Dakcheck: Na je dakcheck- of offerteaanvraag neemt Solease contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken. Na dit gesprek ontvang je een offerte met een professioneel legplan voor de meest effectieve plaatsing van de zonnepanelen, de verwachte besparing en het huurbedrag.

2. Installatie: Als je akkoord gaat met de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie. De installateurs van Solease houden daarbij rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. De installatie is vaak binnen een dag gereed en dezelfde dag nog begin je met het opwekken van je eigen stroom.

3. Besparen! Zodra je systeem is geïnstalleerd, begin je direct met besparen. Ook na de installatie staat Solease altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om reparatie en onderhoud van je panelen. Ook houden we voor je in de gaten of het systeem goed werkt. Deze diensten zijn volledig gedekt in je huurbedrag: extra kosten heb je dus niet!

Doe eerst zelf een dakcheck of laat de experts van Solease jouw dak beoordelen en ontvang direct een offerte.

Solease

Solease
Jaarbeursplein 22
3521 AP Utrecht
https://www.solease.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.