Chat with us, powered by LiveChat

Van de Bunt Isolatietechniek

Van de Bunt Isolatietechniek BV is een Veluws isolatiebedrijf dat vanaf 2008 actief is op de isolatiemarkt en is inmiddels uitgegroeid is tot één van de grotere spelers in Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en kruipruimte-isolatie. Met ons ervaren team isoleren wij jaarlijks zo’n 3000-4000 woningen, agrarische panden, utiliteits- en industriegebouwen.

Hoge kwaliteitsnormen
In Nederland zijn wij trendsetter vanwege sterke focus op recente ontwikkelingen op het gebied van na-isolatie. Door onze jarenlange ervaring en ruime keuze aan isolatiematerialen, komen wij samen met u tot een passende oplossing. Wij streven naar hoge kwaliteitsnormen tegen een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding. Door onze horizontale bedrijfsstructuur zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel schakelen. Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van een subsidie? Ook dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Certificatie
Om kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij SKG-IKOB gecertificeerd voor het isoleren van spouwmuren met parels en wol én kruipruimtes met bodemparels en polyurethaan (pur). Daarnaast zijn wij Insula gecertificeerd voor vloerisolatie met Pif. Dit betekent dat ons werk voldoet aan strenge uitvoeringsrichtlijnen en er steekproefsgewijs controles uitgevoerd worden op onze werkzaamheden.

Van de Bunt Isolatietechniek

Van de Bunt Isolatietechniek
Goorsteeg 15
3882LE Putten
http://www.vandebuntisolatie.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.