Chat with us, powered by LiveChat

Van der Leij Bouwbedrijven B.V.

Van der Leij is dé specialist in onderhoud en renovatie. Een eigentijds bouwbedrijf, dat innovatieve oplossingen biedt. Verduurzaming al dan niet gecombineerd met onderhoud, renovatie, transformatie of restauratie is bij Van der Leij in ervaren en vertrouwde handen. Met inzichten van nu en know how die is gebaseerd op een surplus aan verduurzamingservaring, is in de bestaande bouw een wereld te winnen. Van der Leij assisteert daarbij door de inbreng van vakmanschap, materiaalkennis en innovatieve oplossingen.

Sinds begin 2015 biedt Van der Leij ook Nul op de Meter renovatieproducten aan op basis van haar gestandaardiseerde Climate Construction bouwsysteem. Ons One Stop Shop product “Thuis een nieuwe woning!” bestaat grofweg uit 3 onderdelen:

1. Planuitwerking

De vertaling van uw wensen naar de technische uitvoering zullen wij begeleiden, waar wij de prijs, kwaliteit en planning samen met u strak organiseren.

2. Vernieuwbouw woning

Alle nieuwe onderdelen worden in onze fabriek geprefabriceerd. De onderdelen worden in een hele korte periode op uw woning samengesteld, zodanig dat u er bijna niks van merkt.

3. Zorgeloos wonen

Wij bieden u een onderhoudsabonnement zodat u van te voren weet waar u aan toe bent, met alle sensoren en monitoring kunt u uw nieuwe slimme woning met uw smartphone bedienen.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op en vraag naar onze brochure!

Van der Leij Bouwbedrijven B.V.

Van der Leij Bouwbedrijven B.V.
Distelweg 80B
1031 HH Amsterdam
http://www.vdleij.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *