Chat with us, powered by LiveChat

Woningwaard

Woningwaard is specialist in het verbeteren en bij de tijd houden van woningen. Wij leveren u advies, maar zorgen er ook voor dat u exact weet wie het zou kunnen uitvoeren en tegen welke prijs. Bovendien blijven wij desgewenst uw aanspreekpunt en geven we u garantie op het resultaat! Zo weet u zeker dat het ook echt voor elkaar komt!

Ons energieadvies is opgesteld op basis van een internationaal erkende standaard (nZEB). Daarmee kunt u overal terecht. Maar we kunnen u ook helpen met de uitvoering. We werken met de beste partijen en zorgen voor de onderlinge afstemming.

Tocht, koude voeten of geluidsoverlast en best hoge energiekosten. Vaak accepteren we deze ongemakken. Herkent u dit? Daar kunt u nu gemakkelijk iets aan doen! Aardgasvrij, energieneutraal of in stappen uw woning verbeteren? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Veel mensen willen hun huis wel verbeteren maar weten niet waar ze moeten beginnen. Dat begrijpt Woningwaard als geen ander. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste afwegingen en nemen wij vervolgens desgewenst het hele traject op ons. Tot het moment dat u tevreden bent over de oplevering!

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *