Woondokter

Woondokter adviseert woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wij helpen klanten in de regio Utrecht met onafhankelijk advies, een bespaarcalculatie en eventueel begeleiding van de uitvoering. Woondokter is opgericht door Frank en Bart, vanuit hun ervaring dat veel eigenaren hun woning wel willen aanpakken, maar niet de stappen daarvoor nemen vanwege tegenstrijdige adviezen, de veelheid van producten en diensten, of simpelweg tijdgebrek. Wij adviseren stap-voor-stap en in persoonlijk contact met de klant.

Woondokter

Woondokter
Sigmund Rombergstraat 22
3543 GC Utrecht
https://www.woondokter.nl

(7)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

  1. Komen afspraken na, zijn erg netjes en beleefd, bieden meer dan afgesproken

  2. het contact en het plan dat opgesteld is

  3. Frank van de Woondokter heeft ons geholpen door een WoningPlan op te stellen. In alle wirwar aan mogelijkheden is het fijn dat Frank verstand van zaken heeft en komt met concrete adviezen en een volgorde in stappen op korte- en langere termijn. Frank geeft je meer dan je zou verwachten voor deze prijs (E220,-). Hij komt twee keer langs, denkt ontzettend fijn mee en neemt de tijd voor je en het rapport is uitgebreid en overzichtelijk. Wij zijn ontzettend blij en zijn al aan de slag!

  4. Zorgvuldig en onafhankelijk advies op onze situatie toegewezen. Prettige persoonlijke inventarisatie en duidelijk rapport met persoonlijke toelichting. Hier kunnen we verder mee!

  5. De Woondokter is heel terzake kundig en legt zaken begrijpelijk uit. Je krijgt een onafhankelijk advies dat ook eerlijk zegt wanneer het beter is met bepaalde maatregelen nog even te wachten, en wat je juist wel als eerste aan kan pakken. Dat geeft houvast. Prijs/kwaliteit is wat ons betreft ook prima in orde.

  6. Persoonlijke benadering, dus geen standaard advies.

  7. Gedegen advies, Woondokter dacht echt mee over de beste oplossing voor ons huis en ze maakten een plan waarin alle te voorziene kosten waren opgenomen. Ze waren ook heel goed bereikbaar en betrokken gedurende het proces.

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *