Chat with us, powered by LiveChat

Zonnemarkt

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen.
Zonnemarkt

Zonnemarkt
Antennestraat 40
1322 AE Almere
http://www.zonnemarkt.nl

(1)

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

  1. Blijf hier ver vandaan! De verkoper was aardig, dit is het enige positive punt. Het kastje en de bedrading is zeer slordig geplaatst. De monteur heeft hem eerst zo gemonteerd dat de meterkast niet meer dicht kon. Bij de tweede poging is het kastje scheef geplaatst, met 3 zichtbare grote gaten in de muur die niet hersteld zijn. 'Dit kon niet anders' volgens de monteur, waterpas is te ingewikkeld blijkbaar. Deze klacht loopt vanaf half november. Vervolgens zijn wij niet aangemeld om gebruik te kunnen maken van de app. Toen dat na enkele weken en meerdere keren bellen eindelijk lukte, bleek dat zonnemarkt te verkeerde omvormers heeft geplaatst, goedkopere met minder capaciteit. Deze klacht loopt sinds half december en is tot op heden niet opgelost. Op 12 januari kwam hier ook nog eens lekkage bij! Dit zou met spoed worden opgelost, ik zou teruggebeld worden. De volgende dag zelf weer gebeld, na wat over en weer zou de monteur uiterlijk donderdag de 19de langskomen voor de lekkage en de andere klachten. Niks meer vernomen. De 19de zelf gebeld. Mevrouw Shelley zou mij terugbellen. Is niet gebeurd. Vrijdag nog afgewacht, niks. Vandaag collega Johan gesproken en geeist dat er vandaag een datum komt om de drie klachten te verhelpen. Ik wilde niet teruggebeld worden want ik ben het vertrouwen kwijt. Maar niet iedereen is hetzelfde wist Johan me te vertellen. Blijkbaar bij zonnenmarkt wel, want ook vandaag ben ik wederom niet teruggebeld. Wat mij betreft kunnen we het contract beeindigen wegens in gebreke blijven en niet leveren wat er gekocht is, waarbij er geen enkel initiatief getoond wordt om dit op te lossen. Bezint eer ge begint!

Dit bedrijf staat op Jouw Huis Slimmer, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Jouw Huis Slimmer heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en kwaliteit van de uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *