Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer in de gemeente De Bilt

Wil jij ook een energiezuiniger huis? De Bilt helpt je met Jouw Huis Slimmer op weg. Met praktische informatie, slimme tips, een waardebonactie en initiatieven in jouw buurt. Zo maken we het nemen van energiebesparende maatregelen graag makkelijk voor je.

Inkoopactie en bespaarplan

Heb je een brief gekregen van gemeente De Bilt over een inkoopactie? Dan kun je je nu aanmelden voor de afname van zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie, een hybride warmtepomp en isolatieglas.

Wij zijn met z’n allen druk bezig met het verduurzamen van woningen. Speciaal voor de bewoners van gemeente De Bilt zijn we nu, in samenwerking met onze partner Winst uit je woning een inkoopactie gestart waarmee duurzame oplossingen kunnen worden gekocht. Tijdens de inkoopactie zijn er 299 BespaarPlannen te vergeven. Wanneer je je aanmeldt voor het BespaarPlan, wordt afhankelijk van de mogelijkheden en hoe duurzaam jouw huis al is, een adviesgesprek aan huis of een videogesprek met een onafhankelijk adviseur gepland. De adviseur brengt jouw situatie in kaart en legt vervolgens de mogelijkheden vast in een BespaarPlan.

Meer over de inkoopactie

Heb je een brief ontvangen met een Winst uit je woning waardebon? Dan kun je deze online verzilveren voor energiebesparende producten of LED lampen

Wij zijn met z’n allen druk bezig met het verduurzamen van woningen. Speciaal voor de bewoners van gemeente De Bilt zijn we nu, in samenwerking met onze partner Winst uit je woning een waardebonactie gestart waarmee energiebesparende producten kunnen worden gekocht. Denk hierbij aan een waterbesparende douchekop, LED lampen, een radiatorventilator en een brievenbusborstel.

Heb je hierover ook een brief ontvangen met een Winst uit je woning waardebon? Dan kun je deze online verzilveren voor energiebesparende producten. Als je liever producten bij een offline winkel koopt, dan kun je vervolgens de aankoopbon declareren via de website. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Naar de actie

Duurzaamheid bij de Gemeente De Bilt

Gemeente De Bilt werkt aan een duurzame toekomst voor inwoners van nu én generaties die nog gaan volgen. In het klimaatakkoord zijn landelijk afspraken gemaakt over hoe we de samenleving verduurzamen.

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de Nieuwsbrief duurzaamheid, deze verschijnt ongeveer 2-4 keer per jaar.

Gemeentepagina

Subsidie en financiering

Er zijn gunstige regelingen om duurzame verbouwingen mee te betalen. Soms betaalt de overheid ook mee.

Geldwijzer

Vind vakmensen

Hoe kies je een bedrijf dat bij jou het werk doet? We hebben tips en handige checklists voor je.

Aan de slag

Dit doet jouw buurt

Wat wordt er bij jou in de buurt aan slimmer en duurzaam wonen gedaan? Kijk of er een initiatief is om bij aan te sluiten.

Initiatieven

Slim omgaan met energie

Je kunt altijd iets doen om energiezuiniger te wonen. Maar hoe dan? En wat past bij jouw huis en budget? Vind hier de algemene tips.

Oplossingen

Laatste nieuws

Activiteiten in de gemeente De Bilt

Er zijn nog geen activiteiten gepland.