Chat with us, powered by LiveChat

Verzilver nu jouw waardebon!

Met de waardebon kun jij als huurder besparen op je energierekening door energiebesparende producten in huis te halen. Denk hierbij aan radiatorfolie, tochtstrips of LED lampen. Je kunt direct afrekenen met je waardebon of het bedrag terugvragen voor producten die je tussen 5 oktober 2021 en 31 juli 2022 hebt aangeschaft.

Het verzilveren van de waardebon kan op drie manieren.

Wees er snel bij, want OP = OP!

1. Verzilver je waardebon voor LED lampen

Met de waardebon kun je besparen op je energierekening door alle gloei- en halogeenlampen te vervangen door LED lampen die veel langer meegaan. Doordat ze ook zuiniger zijn in het verbruik gaat je energierekening omlaag. Je kunt de waardebon hier verzilveren en snel en gemakkelijk verschillende LED lampen aanschaffen. Je krijgt je gekochte lampen thuisgestuurd.

Haal LED lampen in huis

2. Verzilver je waardebon voor energiebesparende producten

Je kunt direct afrekenen met de waardebon die je hebt ontvangen zonder het bedrag zelf voor te schieten. Je kunt de waardebon hier verzilveren door te kiezen voor een energiebespaarbox of door er zelf één samen te stellen uit losse producten naar keuze. Je krijgt je gekochte producten thuisgestuurd. 

Reken direct af met je waardebon

3. Vraag je aankoopbedrag terug

Je kunt allerlei energiebesparende producten aanschaffen bij een (online) winkel naar keuze, zoals een lokale bouwmarkt of winkel en daarna je geld terug vragen. Lokale winkeliers kunnen je adviseren over geschikte producten voor jouw woonsituatie. Het bedrag kun je hier terugvragen door het aankoopbewijs te uploaden. 

Vraag je aankoopbedrag terug

Goed om te weten

  • Let op: deze actie is exclusief voor huurders die een brief hebben ontvangen over deze actie.
  • Huur je niet via SSW maar via particuliere huur, neem dan contact op met [email protected] of 023-5836936 om de roze waardebon met unieke code te krijgen.
  • De waardebon is maar één keer te gebruiken. Als je niet het hele bedrag in één keer gebruikt, dan vervalt het restbedrag.
  • Wacht niet te lang met het verzilveren van je waardebon of het indienen van je aankoopbewijzen, want als het budget hieronder op is, is de waardebon niet meer geldig.

Wees er snel bij, want op = op!

Hoeveel budget is er nog in de Bilt?

2.087 verzilverde waardebonnen

€ 275.460
budget over

Alle producten

Welke energiebesparende producten koop jij? Een aantal LED lampen en een brievenbusborstel – of ga je voor een radiatorfolie? Bekijk hier alle opties!

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met 31 juli 2022. Benieuwd naar de rest van de voorwaarden? Hier lees je er alles over.

Wees er snel bij, want OP=OP!

Code kwijt?

Ben je je waardebon kwijtgeraakt? Dan kun je hier een nieuwe code aanvragen.

Heb je vragen over de waardebonactie? Neem dan contact op met de Servicedesk van Winst uit je woning via: