Chat with us, powered by LiveChat

Burenavond

woensdag 12 januari 2022

Op woensdag 12 januari 2022 organiseert De Hoeven Energie – na elf informatieavonden over duurzaamheid – haar eerste Burenavond. De focus ligt deze avond op kennis opdoen via kennismaken. Kom in contact met buurtgenoten en raak in gesprek over waar je t.a.v. het verduurzamen van je woning mee bezig geweest bent en waar je nog mee aan de gang wilt.

De Hoeven Energie faciliteert deze avond met een hapje en drankje, een inleidend praatje met wat ideeën om met elkaar over door te praten en een paar tafels waar je kunt aansluiten om het samen over specifieke thema’s te hebben. Thema’s als: zonnepanelen, vlammen zonder aardgas, de consequenties van de warmte transitievisie voor De Hoeven of maatregelen die je als huiseigenaar en huurder zonder spijt al zelf kunt treffen.
Neem kennis van de ervaring van je buren en laat je buren delen in jouw ervaringen. Ken je iemand in de buurt waar je mee kunt sparren, neem hem dan ook mee.
Kortom: een avond om kennis en kennissen op te doen. Graag tot ziens op 12 januari om 20:00 uur op het Gemeentehuis.
Vooraf opgeven hoeft niet maar is voor de inkoop van de hapjes en drankjes wel fijn. Stuur daarvoor een mail naar [email protected] met je naam en vermelding van Burenavond2021.

Informatie

woensdag 12 januari 2022

20:00 uur

Gementehuis van Houten

Burenavond