Je hebt geïnvesteerd in een duurzaam huis. De koude vloer is verleden tijd en vol trots wek je jouw eigen energie op met zonnepanelen. Had je dit maar eerder gedaan, niet? Wij zouden het erg leuk vinden als je jouw verhaal wilt vertellen, want daarmee inspireer je andere inwoners!

Veel mensen twijfelen namelijk over energiezuinige maatregelen, want op internet zien ze door de bomen het bos niet meer. Anderen laten zich bang maken door negatieve verhalen in de media. Over vochtige muren, PUR isolatie of zonnepanelen die brandgevaar zouden opleveren.

Jouw verhaal helpt! Ben je blij met jouw verbeterde woning en wil je anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Word dan ambassadeur en deel jouw ervaring! Vertel bijvoorbeeld jouw buren over het rendement van jouw zonnepanelen of inspireer met jouw verhaal de leden van jouw sportvereniging. Wij helpen je ermee!

Als ambassadeur zetten we je graag in het zonnetje. Hoe? Daar komen we uit! We kunnen bijvoorbeeld een mooi verhaal over je schrijven voor op de website of op Facebook. Maar wij kunnen ook een bijeenkomst met je organiseren. En word je helemaal warm van energiebesparing? Dan kunnen we je jou zelfs een opleiding aanbieden tot energiecoach.

Aanmelden kan hiernaast, maar je kunt ons ook bellen met jouw idee. Wij staan overal voor open, want jij maakt het verschil!